IMG-LOGO
Anasayfa Gizemli Dosyalar Cenazedeki tuhaf görüntü
Gizemli Dosyalar

Cenazedeki tuhaf görüntü

Mert Ulubay - 2009-04-08 14:35:52 2860 Görüntülenme 0 Yorum
IMG
Karakter boyutu :

Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesinden ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Mersin'de bir ev hanımı tarafından cep telefonuyla televizyondan çekilen görüntüde, kalabalığın hemen üstünde 3 insanın silueti beliriyor.

CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ

Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu, 31 Mart 2009 tarihinde Ankara'da düzenlenen cenaze törenini, evli ve 1 çocuk annesi olan Gülhan Yaşbay Karaer (33) Fox Tv'den canlı olarak izledi. Televizyon ekranına gelen cenaze görüntülerini cep telefonuyla kaydeden Karaer, çok ilginç bir görüntüyle karşılaştı. Cep telefonunda cenazeye katılan insanların hemen üzerinde 3 ayrı insanın siluetini fark eden Karaer, aynı görüntüyü televizyon ekranına dikkatli bir şekilde baktığında göremedi.

3 İNSAN SİLUETİ BELİRDİ

Bu durumu ilk başta bir yanılsama olduğunu zanneden Gülhan Yaşbay Karaer, "Evde benimle birlikte oturan kızım Aysima'nın yaptığını sandım. Ama o da yapmamıştı. Cep telefonumla kaydettiğim görüntüyü çok dikkatli incelediğimde, Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğraflarını taşıyan kalabalığın üzerinde hayalet görüntülerini andıran 3 insanın siluetini gördüm. Açıkçası biraz korktum ve heyecanlandım da" dedi.

3 TABUT VARDI 3 SİLUET BELİRDİ

Evinin güneş alan bir konumda olmadığını ve kendisinin de böylesi bir görüntüyü teknoloji kullanarak montajlamasının da mümkün olmadığını savunan Karaer, "Görüntüyü eşim ve komşularıma gösterdim. Onlar da çok şaşırdılar. Kimisi inandı, kimisi inanmadı. Kimseyi etkilemek istemem ama o cenazede 3 kişinin tabutu vardı. Ve benim çektiğim görüntüde de 3 insanın silueti var" diye konuştu.
(internethaber.com)

Yorumlar

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

Gizemli Dosyalar

Ilginizi Cekebilir