IMG-LOGO
Anasayfa Haberler Oltaya köpek balığı takıldı
Haberler

Oltaya köpek balığı takıldı

Mert Ulubay - 748 Görüntülenme 0 Yorum
IMG
Karakter boyutu :

Avustralya'nın Victoria eyaletinde iskeledeki balıkçının oltasına 250 kiloluk köpek balığı takıldı.

Victoria’nın Melbourne kentinden Geelong bölgesindeki popüler bir yüzme plajı yakınına sabahın ilk saatlerinde balık tutmaya giden Bill Anthanasslies oltasının birden gerildiğini hissetti.Yakaladığı balığı heyecanla kıyıya çekmeye başlayan Bill Anthanasslies, 250 kilogram ağırlığında ve 3 metre boyundaki köpek balığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Asıl mesleği balıkçılık olan Bill Anthanasslies'in 3 metrelik Bronz köpek balığını karaya çekmesi 1 saatini alırken köpek balığını tek başına kıyıya almayı başaramadı. Yoldan geçen 3 kişiden daha yardım isteyen Bill Anthanasslies çevredekilerin de yardımı ile toplam 8 kişi ile 250 kiloluk dev köpek balığını iskeleye çıkarmayı başardı.

Dev köpek balığının karaya çekilmesinin ayrı bir mücadele olduğunu söyleyen Bill Anthanasslies, “Bronz köpek balıkları çok ağır olur. Bu nedenle karaya alması da çok zordur” dedi.
(İnternethaber)

Etiketler:   

Yorumlar

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.